Overslaan en naar de inhoud gaan

Sinterklaas op school!

De sint kwam maandag 5 december naar onze school! 

Maar hij was een beetje moe. De sint is tijdens zijn reis naar België zijn koffer kwijt geraakt. Hierin zaten allemaal spulletjes om zijn kamer gezellig te maken. Dus nu kan de sint niet meer zo goed slapen. 

De rommelpiet was naar onze school gekomen om op zoek te gaan naar de koffer... natuurlijk heeft hij ook een beetje rommel gemaakt. :-) 

Onze school wou de sint natuurlijk graag helpen, elke klas heeft iets meegebracht op 5 december en aan de sint gegeven waardoor hij beter kan slapen. Hij was héél blij!!

Juf Annick heeft tijdens dit mooi moment heel mooie foto's getrokken. Geniet ervan!

Over ons

Wij zijn een kleine, gezellige basisschool in het hartje van Loksbergen, een deelgemeente van Halen. Onze school behoort tot VZW Katholiek Onderwijs Halen Herk-de-Stad.

We werken met het leerplan van Katholiek Onderwijs Vlaanderen om onze doelstellingen te behalen. De titel van het leerplan ‘Zin in Leren, Zin in Leven’ is tegelijkertijd ook wel het streefdoel van onze school.

Streven naar leerlingen die zich thuis voelen op school, graag willen bijleren, samen spelen… daar zetten we met het hele team op in.

Hierbij houden we rekening met de eigenheid, de talenten, de mogelijkheden en de eventuele beperkingen van elk kind. We bieden hen optimale kansen in een leerrijke omgeving en reiken kwaliteitsvol onderwijs aan.

We leren ook onze kinderen bewust zijn van hun eigen talenten en groeikansen waardoor ze met vertrouwen in het leven kunnen staan.